"Getuige Sydney Shining" – 2011 Sydney New Year’s Fireworks Celebration wordt gehouden zoals gepland

"Getuige Sydney Shining" – 2011 Sydney New Year’s Fireworks Celebration wordt gehouden zoals gepland

People’s Network Sydney 1 januari Als een van de vroegste mensen in de wereld hield Sydney een kruiswerkviering van een kruiswerk op 31 december 2021.

De prachtige vuurwerk bloeien in de nachtelijke hemel, en de rustige nachtelijke hemel wordt in het nieuwe leven ge?njecteerd.

De lokale bevolking en toeristen verwelkomden gezamenlijk de komst van 2022 in de brandweerzilver.

Er wordt gemeld dat het nieuwjaarsviering moderne illusie-projectiekunst, kleurrijke prestatieprestaties en traditionele culturele elementen van Australische lokale Aboriginals combineert.

Om 8:30 op de avond van de lokale tijd presenteerde de Aboriginal Artist Black Douglas "Welkom bij de Ceremonie van de Aboriginal Land" om de Australische Aboriginal-cultuur te benadrukken, pleiten en meer en verreikende inclusiviteit en vertegenwoordiger te vieren. Om middernacht op dezelfde dag verlicht de negenduizend vuurpunten op de vijf schip tussen geiteneiland en tuineiland de nachtelijke hemel. Tegelijkertijd ontstoken 205.000 meteor speciale effecten aan de bovenkant van de havenbrug, de vier windslieden van het Sydney Opera House, en het aantal vuurwerk in de geschiedenis wordt ook ontladen.

Dit vuurwerk laat zien dat "getuige van Sydney Shining" -thema een prachtig visueel feest tot het publiek heeft gebracht en de viering van het nieuwe jaar ‘s avonds naar het hoogtepunt naar de climax duwen. Volgens de nieuwste gegevens die zijn vrijgegeven door het ministerie van Volksgezondheid van de New South Wales, Australi?, vanaf de avond van de 31e, voegde de staat 22.577 nieuwe coronaire pneumonie bevestigde zaken in de afgelopen 24 uur. Be?nvloed door de epidemie, de meeste van de beste kijkplaats in de haven moeten van tevoren tickets kopen, maar dit heeft het enthousiasme van Sydney niet verkleind om het vuurwerk te zien.

Tegelijkertijd zijn er ook een groot aantal mensen om dit vuurwerkviering te kiezen via tv-live-uitzending. (Li Jieying Chen Meijun).