"Fijne oliezout" "Ribs Freedom" is niet alle goede dingen multi-sector om "Pig Cycle" -fluctuaties glad te maken

"Fijne oliezout" "Ribs Freedom" is niet alle goede dingen multi-sector om "Pig Cycle" -fluctuaties glad te maken

Dus, wat is de oorzaak van de prijzen van varkensvlees? Welke gevolgen blijven doorgaan? Wat gebeurt er als de prijstrend in de toekomst is? Volgens de nationale ontwikkeling en hervormingscommissie wordt deze ronde van varkensvleesprijzen voornamelijk gesuperponeerd door factoren zoals verhoogde varkensconcentratie, verhoogde bevroren varkensvlees en zwakke seizoensvraag. Van de aanbodzijde, volgens de wholesale marktmonitoring, het aantal huisvarkens, de slachtbedrijven boven de nationale schaal van 19,96 miljoen, een stijging van 44% op jaarbasis; vanuit het perspectief van de vraagzijde, de zomer Aankomstwijzigingen.

In vergelijking met varkensvlees hebben consumenten een hoger enthousiasme voor rundvleeslam.

De prijs van varkensvlees is gevallen en de reden is voornamelijk te wijten aan de diepe impact van "varkenscyclus".

Vanwege de groei van de varkensproductie heeft een lengteperiode, het is moeilijk om te veranderen.

Vanuit het mogelijke varken duurt het ongeveer een jaar of zo, wat leidt tot de reacties van varkensfokkerij op de prijsfluctuaties, en de productiesnelheid van de fokruimte is moeilijk in te halen met varkensvleesprijs variabele snelheid. De zogenaamde "varkens gewond, varken duur, pijn doen". Volgens gegevens die zijn vrijgegeven door het ministerie van Landbouwplichtige Ministerie, daalde de prijs van levende varkens, de fokkerij waren aanzienlijk verminderd en het fokveld van de varkens was in mei. Volgens de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie, in 7 tot en met 11 juni, is de nationale gemiddelde varkenskorrelprijs: 1. het invoeren van het regelgevingsmechanisme van de regering van de overheid om een ??goede arbeidsmarkt voor staaf te doen "(hierna aangeduid "Plan") De overmatige viel van de instellingen van het waarschuwingsbereik van drie fasen (minder dan 6: 1). Het "plan" heeft daarom de eerste waarschuwing afgegeven na de invoering van 9 juni en de nationale ontwikkeling en hervormingscommissie beveelt wetenschappelijk georganiseerde productie- en werkingsbesluiten aan, en de varkens kunnen op een redelijk niveau worden gehouden.

"De prijs betreedt het downlinkkanaal, het winstgetal van de landbouw is ge?indigd, we raden aan dat varkensboeren eerst niet in paniek zijn, de tweede redelijk de productiestructuur aanpassen, in deze periode om naar verbeterde resultaten van het aspect van de Promotie.

"Agricultural Landelijk Ministerie van Diersehuis en Veterinair Bureau" zei Xin Guochang, een inspecteur op het tweede niveau.

De relevante persoon die verantwoordelijk is voor de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie, onthulde ook dat vanaf het einde van april dit jaar, het nationale energie-toegevoegde varkensreservoir is teruggekeerd naar het normale jaar, en naar verwachting zal naar verwachting terugkeren naar de normale niveaus in de tweede helft van dit jaar. Naarmate de productiecapaciteit blijft herstellen, worden verwacht dat er varkens en varkensvleesprijzen blijven terugkeren naar een redelijke niveaus.

Het is duidelijk dat het "plan" zich houdt aan het "verhogen" en "verlagen" van varkens en varkensvlees, en het aanbod is stabiel en stabiel in termen van prijsstabiel.

Wanneer de prijs te hoog is, zal de reserve worden gezet om de consumptiebehoeften van bewoners te beschermen. Als de prijs zal vallen bij het redelijke bereik, vermijd overmatige uitbreiding van de varkensproductie; de ??prijs is te laag, start de opslagwinkel Neem de markt en eet "Dingxin-pil" voor het landbouwveld dat ruwe varkensproducten vermijdt om te elimineren.